HaleyDewit Club
sertai
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Lindsay Lohan wil af van haar familienaam. De Amerikaanse actrice wil Madonna en Björk achterna, en alleen nog Lindsay worden genoemd. De gevallen actrice wil daarmee afstand nemen van haar vader Michael Lohan.

Ook haar moeder en zusje Ali willen de achternaam niet meer dragen. Volgens een bron willen de dames op deze manier een nieuwe start maken. Ze leven namelijk al enige tijd in onenigheid met Michael Lohan, de vader van Lindsay en Ali en de ex-man van Dina.
Dina Lohan vertelt aan de entertainmentwebsite Pop Eater dat zij en haar dochter Ali hun familienaam officieel naar haar geboortenaam 'Sullivan' zullen veranderen.
Lindsay verdwijnt mogelijk achter de tralies wegens juwelendiefstal. Ze zou een dure ketting hebben gestolen terwijl ze zich in haar proeftijd bevond. (Belga / EYI)
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by LovingLucy
A song from the 60's for a musical contest.
video
the troggs
wild thing
musical contest
added by HaleyDewit
Harry Potter kan zich onzichtbaar maken dankzij z'n onzichtbaarheidsmantel. Een leuk attribuut in een fantasieverhaal of zou zo'n mantel ook echt bestaan? Wetenschappers uit verschillende landen beweren dat zij een onzichtbaarheidsmantel hebben ontworpen, die objecten kan verbergen door licht te splitsen. Dat schrijft de website Ananova.com.



De onzichtbaarheidsmantel van de wetenschappers haalt niet het niveau van de mantel van Harry Potter. Maar de mantel slaagt er toch in om paperclips en spijkers onzichtbaar te maken. De mantel is gemaakt van gekristalliseerd calciumcarbonaat en werd ontworpen...
continue reading...
added by moodystuff449
Source: I drew and edited all of these.
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
Gaston Berghmans is vandaag 85 jaar geworden. Zijn sketch met Joske Vermeulen is door de luisteraars van Radio 2 tot beste sketch van de komiek verkozen, zo meldt deredactie.be. Berghmans viert vandaag zijn verjaardag samen met zijn beste vrienden.

De afgelopen dagen konden de Radio 2-luisteraars stemmen op hun favoriete sketch. "Ik denk dat ze Joske Vermeulen kiezen", voorspelde Berghmans al in 'De Madammen' op Radio 2. In de alombekende sketch probeert collega Leo Martin tevergeefs om de heer des huizes aan de telefoon te krijgen, maar hij moet het doen met zoonlief Joske die alleen thuis is. De zin "Joske Vermeulen, Trammezandlei 122, Schoten" uit de sketch is ondertussen een klassieker geworden. De Joske Vermeulen-sketch is er een van de 360 die Berghmans in z'n carrière gemaakt heeft. (Belga / OSN)
added by HaleyDewit
added by natulle
Source: tumblr
added by piperleoforever
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit