HaleyDewit Club
sertai
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
 Harry Potter (funny) picscams for Ellen♥
added by
Source: tumblr
I had theese on my computer and thought I might as well tunjuk them to anda sejak adding them here since I know you're in a HP mood with the new movie and all ;) Hope they'll make anda smile♥
seni peminat
Harry Potter
picscams
funny
for ellen
added by HaleyDewit
video
as the world turns
julia lindsey snyder
annie parisse
video
james blunt
postcards
Muzik video
video
gabrielle aplin
human
lyrics
added by HaleyDewit
video
tatu
tunjuk me Cinta
Muzik video
Het slechte weer van de afgelopen dagen drijft de mensen naar de Vlaamse bioscopen. Dat bevestigt bioscoopketen Kinepolis en de Federatie van Cinema's in België (FCB). Het filmaanbod speelt wel de hoofdrol in de bezoekersaantallen.

"Momenteel is het heel druk in onze bioscopen", zegt Myriam Dassonville, woordvoerder van Kinepolis. "Dat is deels te wijten aan het slechtere weer, maar het filmaanbod blijft het allerbelangrijkste om mensen naar de filmzalen te lokken."
Nu de nieuwste Harry Potter-film in de zalen draait, lijkt een hoge opkomst vanzelfsprekend. "Bij een mooi filmaanbod met een...
continue reading...
video
james blunt
when i find Cinta again
Muzik video
video
Supernatural
Misha Collins
castiel
dean
sam
fanvid
video
the afters
light up the sky
Muzik video
Zangeres Adele is de rijkste onder alle jonge zangeressen in Groot-Brittanië, zo stelt de Sunday Times die een Rich senarai heeft opgesteld.

Met een kapitaal van ruim 24 miljoen euro gaat de 23-jarige zangeres Cheryl Cole, Leona Lewis en Katie Melua voor. Ze is ook meteen de opvallendste stijger met maar liefst 16,9 miljoen euro.
Daniel Radcliffe, de hoofdrolspeler in de bekende Harry Potter-films, is de rijkste jonge acteur. Keira Knightley mag dan als actrice niet de eerste plek bekleden, als model doet ze het stukken beter. Volgens de Sunday Times staat het 27-jarige model in die lijst bovenaan met 36,3 miljoen euro op haar rekening. (Belga / MVL)
posted by HaleyDewit
De Ierse popgroep Westlife hangt de gitaren aan de wilgen. De band, bekend van kleppers als 'Flying Without Wings' en 'Uptown Girl' gaat in vriendschap uiteen. Na veertien jaar en 44 miljoen verkochte albums is het welletjes geweest.

Er komt rond de kerstperiode wel nog een plaat met hun bekendste hits en volgend jaar kunnen de peminat-peminat nog een laatste keer naar Westlife tijdens een negen dagen tellende afscheidstournee. "Door de jaren heen is Westlife zoveel meer dan gewoon een band geworden. Westlife is een familie. We willen onze peminat-peminat bedanken die ons op deze reis vergezeld hebben. Ze zijn voor...
continue reading...
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by LovingLucy
Source: LovingLucy