add a link

Doodrijder Merel was rijbewijs al zeven keer kwijt

tambah komen
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
Here's some stuff I remembered seeing:
Doodrijder Merel was rijbewijs al zeven keer kwijt
video Muhammed Aytekin, de 21-jarige man uit Schaarbeek die vorige week woensdag de 12-jarige Merel De Prins doodreed, riskeert een zware gevangenisstraf. In totaal riskeert de man tot zeven jaar cel. Het dodelijke ongeval kan hem tot vijf jaar opleveren, het vluchtmisdrijf twee jaar. Bovendien riskeert hij ook een geldboete van 30.000 euro en een levenslang rijverbod. Hij was zijn rijbewijs eerder ook al zeven keer kwijt voor verkeersovertredingen.
Aytekin werd eerder al zeven keer veroordeeld door de politierechtbank. Hij speelde op amper drie jaar dus al zeven keer zijn rijbewijs kwijt, weet VTM NIEUWS. Ook toen hij Merel aanreed, had hij een rijverbod. De veroordelingen gaan over rijden zonder rijbewijs, rijden zonder verzekering of zonder inschrijvings- of keuringsbewijs.
In februari 2014 werd zijn rijbewijs voor twee maanden ingetrokken, vier maanden later voor drie maanden en in juni van dit jaar raakte hij zijn rijbewijs voor een maand kwijt. Daarnaast kreeg Aytekin nog een proces-verbaal voor smaad aan de wegpolitie. Zijn naam wordt ook genoemd in een witwasdossier.
Aytekin gaf zich gisterennamiddag aan bij de lokale politie van Vilvoorde-Machelen. Het parket vraagt zijn aanhouding voor onopzettelijke doding in het kader van een verkeersongeval en vluchtmisdrijf.
Vorige week woensdag reed Aytekin de 12-jarige Merel De Prins aan in Vilvoorde. Hij pleegde vluchtmisdrijf, maar de politie kon hem vrij snel identificeren. Aytekin bleef echter spoorloos, hij dook onder met zijn vriendin en vader. Huiszoekingen bij zijn familie leverden niets op, maar gisteren gaf de man zich eindelijk aan.
Doodrijder Merel (12) geeft zich aan bij politie Vilvoorde
Een klasgenootje sterft en wat doe je dan? Zo help je kinderen bij verlies
Vilvoorde , Verkeersongevallen , Vluchtmisdrijf , Verkeer , Rampen en Ongevallen , Criminaliteit , Vlaams-Brabant , België
read more
save

0 comments

jadilah yang pertama memberikan komen!

daftar masuk atau sertai Fanpop untuk menambah komen anda